Întrebări frecvente și răspunsuri

Cât costă?

În funcție de stilul de dans sau pachetul pe care îl alegeți, localitatea în care se desfășoară evenimentul dvs., ce zi și oră doriți să aibă loc spectacolul și cât timp veți dori să fim alături de dvs., prețurile noastre încep de la 200 de lei/ dansator.

Unde aveți sediul? Unde dansați?

Avem sediul în București și dansăm în întreaga țară, am avut evenimente chiar și peste graniță. Dvs. unde ne veți duce?

Câți dansatori ar trebui să rezerv?

Acest lucru depinde foarte mult de evenimentul dvs. și pentru a răspunde la această întrebare pe cât posibil, vă recomandăm să luați legătura acum pentru o mini-consultare gratuită! În general, un spațiu mic, intim și o petrecere mică au nevoie de mai puțini dansatori decât un eveniment cu mulți invitați, așa că vă recomandăm să rezervați minimum trei dansatori pentru petreceri mici și minim cinci dansatori pentru evenimente mari. De asemenea, unele dansuri pot fi interpretate de obicei cu un număr mic de dansatori, de exemplu, bellydance, în timp ce altele sunt interpretate de obicei în grupuri, de exemplu, samba sau etno.

Ce trebuie eu să pregătesc pentru dvs?

Pentru a vă pregăti oferta personalizată, trebuie să știm când și unde se desfășoară evenimentul dvs., câte persoane așteptați și care este tipul evenimentului dvs. În plus, ne puteți spune ce stil de dans doriți sau pachet și orice alte idei și cerințe aveți, dacă nu sunteți sigur ce să alegeți, profitați de mini-consultarea gratuită și vă vom sfătui în conformitate cu specificațiile dvs. individuale. Așteptăm să auzim de tine.

Cum pot plăti?

Odată ce semnați contractul, plata se poate face prin transfer bancar sau cash. De asemenea, oferim opțiunea unui plan de plăți pentru a ușura lucrurile. La semnarea contractului se achită avansul (jumătate din sumă). Tot ce vă cerem este ca toate fondurile să fie achitate cu 7 zile înainte de data evenimentului.

De ce ar trebui să rezerv Divas?

Faptul că creăm spectacole uluitoare care vă vor lăsa pe voi și pe oaspeții dvs. complet încântați și mulțumiți dincolo de dorințele dvs. este rezultatul valorilor noastre de bază: conexiune și creativitate. Credem că este important să creăm și să dezvoltăm legături semnificative cu clienții și dansatorii, deoarece doar așa veți avea cea mai bună experiență posibilă. Baza noastră este dansul și divertismentul muzical, care este profund insuflat de creativitatea și expertiza noastră din industrie. Oferim spectacole și servicii ce acoperă o paletă largă, prin urmare aveți mari șanse să găsiți la noi și nu în altă parte, ceea ce vă doriți. Dacă nu v-am convins încă, sunați-ne acum și suntem siguri că nu veți privi înapoi.

Ai o intrebare?
Contactează-ne!