Programe artistice si animatie

Bollywood

Dacă ai avea un singur cuvânt pentru a descrie Bollywood, ar trebui să fie „exuberant”. Cu costume autentice colorate, zâmbete largi și coregrafii pline de viață, dansatorii noștri de Bollywood aduc multă strălucire și o energie ridicată evenimentului tău.

Programul cuprinde show cu aripi-led, dansuri bollywood, bhangra și animație cu invitații. Durata programului standard: 15 minute.

În plus față de spectacolul lor, dansatorii noștri de Bollywood vă pot întâmpina oaspeții la eveniment, pot face poze frumoase cu ei și vor fi fericiți să se alăture oaspeților dvs. pe ringul de dans. Sunt experți prietenoși în a-i implica pe toți în dans și pot chiar să îi învețe mișcări caracteristice așa cum le-ai văzut în filmul tău preferat din Bollywood într-un mini-atelier interactiv.

Oriental

Bellydance este un stil de dans senzual și seducător și va adăuga un mister exotic evenimentului tău. Gândește-te la Aladdin și Jasmine și visează la 1001 de nopți și lasă-te transportat într-o lume a culorii, exuberanței și magiei.

Puteți rezerva minim două dansatoare care interpretează una sau două dansuri ca un act solo fascinant sau, dacă sunteți în căutarea unui spectacol mai mare sau a unui spectacol cu o întorsătură modernă, puteți rezerva un grup de dansatori. Indiferent de alegerea dvs., așteptați-vă la un moment plin de dramă, farmec și carismă și care vă va purta într-un vârtej de culori, sunet și magie.

 Spectacolul nostru include recuzită interesantă, cum ar fi voaluri, evantaie cu voaluri, aripi Isis cu și fără leduri și animație cu invitații.

Durata programului standard : 15-20 minute, în funcție de numărul de dansatori ales.

Carnaval Rio

Dansatoarele noastre de Samba surprind culorile, sunetele și spiritul carnavalului de renume mondial din Rio de Janeiro. Cu costume vibrante și luxoase, coregrafii incitante și de mare energie și o coloană sonoră cu muzică originală de carnaval, spectacolele noastre reușesc întotdeauna să impresioneze.

Programul cuprinde show cu aripi-led, dansuri samba și animație cu invitații. Durata programului standard: 15 minute.

Frumoasele noastre dansatoare de carnaval sunt de asemenea, bucuroase să pozeze pentru imagini uimitoare și memorabile cu oaspeții dvs. înainte sau după spectacol.

Samba este foarte energic și distractiv. Toată lumea se poate alătura și poate încerca acele mișcări de scuturare a șoldului. După spectacolul lor, dansatorii noștri profesioniști vor adora să se amestece cu mulțimea ta și să îi ridice pe toți și să danseze. Ei pot chiar să predea un mini atelier pentru ca toată lumea să poată face o încercare. Fiți gata să vă distrați așa cum nu ați făcut-o niciodată!

Latino

Versatilitate, energie, fler și o mulțime de paiete, la asta vă puteți aștepta de la dansatorii noștri de dans latino. De la seducătoarea Bachata, la Salsa plină de spirit și Cha-Cha care scutură din șold, dansatorii noștri interpretează portofoliul complet de dansuri latino cu multă emoție, pasiune și dinamism! După spectacol sunt fericiți să vă invite oaspeții pe ringul de dans și să îi încurajeze pe toți să danseze toată noaptea.

Programul cuprinde și show cu aripi-led, precum și animație cu invitații. Durata programului standard: 15 minute.

Sunt experți în crearea unei atmosfere distractive și prietenoase și pot chiar să predea un atelier interactiv în care să vă arate pașii de bază!

Hawaiian-Tahitian

Dansatoarele noastre aduc energie și sunt actul esențial pentru orice petrecere cu tematică hawaiiană/tahitiană. Cu costume autentice și frumoase care încorporează flori tropicale elaborate, veți fi transportați într-un paradis insular.

După spectacolul lor, dansatorii noștri se vor bucura să îi ridice pe toți și să danseze și pot chiar să-i învețe câteva mișcări hula caracteristice și ușor de urmat. Vor fi zâmbete și fericire peste tot.

Programul cuprinde și un show cu aripi-led.

Durata programului standard: 15 minute.

Țigănesc

Dansul țigănesc este un adevărat carusel de forme și culori, în care coregrafia acaparează scena în ritm năucitor, năbădăios și aduce în fața ochilor o lume ademenitoare, căreia cu greu i se poate rezista. Este un dans „shukar“, alert și temperamental, plin de patos. Cu fuste lungi, ample și viu colorate, cu salbe de aur la gât și bănuți în păr, acest stil de dans devine o adevarată poezie nomadă, care descătușeaza simțurile și vă ajută să evadați din cotidian direct in mijlocul șatrei.

Programul cuprinde atât moment coregrafic, precum și animație cu invitații. Durata programului standard: 15 minute.

Etno

Pentru că ne-am dorit să păstrăm vii rădăcinile artistice ale poporului român, am creat acest show modern – etno stilizat, porivit oricărui tip de eveniment.

Programul de etno stilizat pus in scena de dansatoarele noastre include atât stilul de dans clasic popular, cât și elemente coregrafice de dans modern.

Costumele tradiționale românești reinterpretate, muzica populară românească, precum și pașii antrenanți cu specific popular românesc vor aduce invitaților dumneavoastră un plus de veselie și voie bună.

Programul cuprinde atât momentul coregrafic, cât și animație cu invitații. Durata programului standard: 15 minute.

Petreceri tematice

Ai o petrecere tematică și vrei un moment artistic cu care să îți impresionezi colegii/angajații/prietenii? Dansatoarele noastre îți pot oferi spectacolul potrivit.

 Indiferent că este un party de Crăciun, de Halloween sau ai o idee inedită pentru evenimentul tău, vom crea momentul conform cerințelor tale.

Contactează-ne din timp pentru coregrafii și programe personalizate

Ai o intrebare?
Contactează-ne!